Onze projecten

Clazz!

Clazz! – JazzArt Orchestra & Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel feat. Nathalie Schaap

Clazz! - Een muzikaal spektakel met een reusachtig orkest, een jazzvocaliste, een verteller en een inspirerende live tekenaar.

Lees meer

De Swingende Pepernoot

Voordat het JazzArt Orchestra van start gaat met een swingend Sinterklaas concert, gaat tekenaar Gerard de Bruyne in de foyer samen met alle kinderen inpakpapier tekenen en kleuren. Want daar kan de Sint niet genoeg van hebben. Tijdens het swingende pepernotenconcert staat het JazzArt Orchestra onder leiding van niemand minder dan Sint Nicolaas! Zoevende saxen, knetterend koper en een stomende ritmesectie…als dat maar goed gaat! Tekenaar Gerard de Bruyne tekent live mee tijdens het concert.

Lees meer
Jason Marsalis on vibes

JazzArt Orchestra invites Jason Marsalis

Jazz from New Orleans

In 2015 wist het JazzArt Orchestra de Amerikaanse contrabassist en componist John Clayton als artist in residence voor een week naar Nederland te halen. Naast uitverkochte concerten en een live uitzending op Radio 6, organiseerde het orkest een arrangeurs workshop en diverse masterclasses. Met Jason Marsalis is het orkest er opnieuw in geslaagd een vooraanstaand jazzmusicus uit te nodigen en een week te laten werken met diverse jonge jazzmusici uit Nederland.


Lees meer
Modar Salama in samenwerking met JazzArt Orchestra

Common ground

JazzArt Orchestra o.l.v. Martin Fondse ft. Shaza Hayek (zang), Modar Salama (percussie) & Mhamad Alissa (ud)

Be impressed by the coming together of Middle Eastern songs and instruments with the BigBand tradition in Common Ground - London Jazz News

Lees meer